Sälj dina frimärken & klockor

Hos oss kan du sälja din vintageklocka eller äldre frimärken tryggt och säkert

Kontakta oss idag

Dina antikviteter kan du sälja här

Har du en vintageklocka av äldre modell som du vill sälja eller äldre frimärken kan du sälja dem här. Vi kontrollerar skicket och äktheten på antikviteterna enligt rådande regelverk i branschen och ger dig därefter ett pris. Hos oss erbjuds du en trygg och enkel lösning när du vill sälja din värdefulla klocka eller frimärke.

Välkommen att kontakta oss för personlig service!

Låt oss värdera dina värdesaker!

Vi utför gratis värdering av värdesakerna du vill sälja. Vi kan även göra hembesök om du är i Göteborg och värdera objektet eller så kan du besöka oss. Har du frågor och funderingar kring detta är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 070-336 12 20 eller email joakimsmynt@gmail.com så hjälper vi dig.

 

Du kan även skicka ditt guld och silver till oss så kan vi värdera dem gratis! Vi betalar frakten.
Frakten skickas till: BOX 32, 443 21 Lerum

Värdera dina frimärken

Har du ett gammalt frimärke hemma som du tror kan vara värt mycket, då har du kommit rätt. att göra en värdering av frimärket själv är svårt och kräver goda kunskaper. Det finns många faktorer att hänsyn till vid värdering av frimärken och den viktigaste av dem är kvalitén. Den kan avgöra hur mycket frimärket kostar. En annan faktor är innehållet i frimärket. Dessutom väger årtalet in. Frimärken från senare 1800-tal brukar ha samlarvärde medan de senare brukar endast ha ett nominellt värde.

Värdera dina klockor & fickur

Vi kan hjälpa dig när du önskar att veta vad din klocka är värd. Vi på Joakims Mynt och Sedlar kan erbjuda dig fri värdering av klockor och köper klockor av alla kända tillverkare och modeller. Dessutom får du med ett värderingsintyg när värderingen är utförd. Detta kan användas vid exempelvis försäkring eller arvsskifte.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring värdering av dina värdeobjekt? Eller har du andra funderingar är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Joakims Mynt och Sedlar

Linnégatan 52
413 08 Göteborg

Hitta hit!